Ficat de pui fiert in lapte

de Bya Ralu in Ficat, 11 Aug 2012 | 18683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 caserola ficat de pui
  • 1 ceasca vin alb
  • boia dulce,sare,piper
  • lapte
  • 2 catei de usturoi
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui fiert in lapte:

Se pun intr-o tigaie ficatei de pui curatati si spalati si se acopera cu lapte,se lasa la foc mic sa fiarba.Cand au ramas fara zeama se stropesc cu ulei de masline,ii condimentam cu sare,piper,boia dulce si adaugam si putina apa cat sa acopere,adaugam si usturoiul taiat in jumatate sau intregi iar la sfarsit cand sunt aproape gata se adauga o ceasca de vin alb.Se servesc cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui fiert in lapte" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ficatei libanezi